LAILA TANDOORI RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 58 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Laila Tandoori Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

7 apr 2024 om 22:48 Food was nice but delivery time was almost 2hrs
25 nov 2023 om 21:07 Half uur later dan gepland en er wat saus uitgelopen
23 sep 2023 om 22:14 Fantastic food - price quality is perfect. Order made with care and extras added as sides very nice!
22 sep 2023 om 20:47 Heel lekker! Wel 3 kwartier wachten, maar ondertussen aperitiefje gedronken in restaurant met vriendelijke bediening.
5 aug 2023 om 23:47 Ik plaats een bestelling, op de teller zie ik de tijd aflopen tot 5 min voor levering. Dan wordt mijn bestelling geannuleerd. Ik bel en ze zeggen dat mijn bestelling al 20 min geleden vertrokken is. Daarna krijg ik opnieuw een melding van annulatie.
5 jun 2023 om 8:47 Altijd heerlijk genieten!
26 mei 2023 om 21:13 Ik vond de rijst echt niet lekker
8 mei 2023 om 17:41 Lekkere eten maar wel duur
4 nov 2022 om 22:36 Wij hebben slechts de helft van onze bestelling ontvangen maar wat we kregen was wel lekker
19 jul 2022 om 15:02 The order was cancelled ONE HOUR after I placed it due to the Gentse Feesten. I understand the reason but I would’ve appreciated being notified about it earlier. But the food at Laila is generally very good! Just always takes very long